MALZEMELER
2adet kabak
2 su bardağı un
3 ymk kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1,5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
2 yumurta
1adet Dr.Oetker Rum Aroması
Yarım su bardağı süt
1 su bardağı ceviz
HAZIRLANIŞI
Tozşeker ve yumurtalar krema kıvamına gelinceye kadar çırpılır;süt, sıvıyağ,rum aroması (tercihen vanilya esansı)kabuklarıyla rendelenmiş kabak ,kakao eklenip karıştırıldıktan sonra un ,kabartma tozu ve en son ceviz eklenir yağlanmış küçük bir fırın kabına aktarıldıktan sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirilir
14 Nisan 2010 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
gerçekten çok lezzetli
eee kim yapti tabii lezzetli olacak
benim sayfayi da izlesenize
tarif kısmında bişey dikkatimi çekti browninin içine kabuklarıyla rendelenmiş kabakmı koydunuz :D ldkfsdkfkdsndşfldfşlgk
Yorum Gönder