14 Nisan 2010 Çarşamba

Çağla'nın Brownisi

MALZEMELER
2adet kabak

2 su bardağı un

3 ymk kaşığı kakao

1 kabartma tozu

1,5 su bardağı toz şeker

1 su bardağı sıvı yağ

2 yumurta

1adet Dr.Oetker Rum Aroması

Yarım su bardağı süt

1 su bardağı ceviz

HAZIRLANIŞI


Tozşeker ve yumurtalar krema kıvamına gelinceye kadar çırpılır;süt, sıvıyağ,rum aroması (tercihen vanilya esansı)kabuklarıyla rendelenmiş kabak ,kakao eklenip karıştırıldıktan sonra un ,kabartma tozu ve en son ceviz eklenir yağlanmış küçük bir fırın kabına aktarıldıktan sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirilir

4 yorum:

yeşim dedi ki...

gerçekten çok lezzetli

emelce yemek dedi ki...

eee kim yapti tabii lezzetli olacak

emelce yemek dedi ki...

benim sayfayi da izlesenize

su-yeon dedi ki...

tarif kısmında bişey dikkatimi çekti browninin içine kabuklarıyla rendelenmiş kabakmı koydunuz :D ldkfsdkfkdsndşfldfşlgk

Yorum Gönder

 
Converted To Blogger Template by Anshul .